top of page
Individuele_Coaching_De_Omdenkpraktijk

INDIVIDUELE COACHING

Soms kom je in je leven op een punt terecht waar je voelt dat je vastloopt of waar je helderheid mist: je zit met twijfels of vragen op professioneel gebied, of je loopt vast op andere gebieden in het leven. Op deze momenten is individuele coaching een geweldige hulp om de lastige obstakels over te geraken en zo je leven zinvoller te maken. 

Wat mag je verwachten?

Na een verkennend gratis kennismakingsgesprek gaan we aan de slag om je loopbaan- of andere vraag helder te krijgen. 

 • We onderzoeken je huidige situatie en bekijken waar je naar toe wil en wat je hiervoor nodig hebt.

 • We exploreren mogelijke opties en we staan ook stil bij je effectieve bereidheid om je doelstelling te realiseren. Wellicht komen we zo een of meerdere stoorzenders op het spoor die we dan ook aanpakken.

 • Na afloop van het traject heb je gewonnen aan meer zelfinzicht, meer perspectief en een verhoogd zelfvertrouwen. Meer (werk) geluk, een duidelijke visie en motivatie en een verhoogde zelfsturing en effectiviteit zijn een extra bonus.

Als mens dragen we een grote bagage mee van dingen die we geleerd hebben. Dit helpt ons vooruit in het leven, maar houdt ons vaak ook vast in een gedragspatroon of in een mentale overtuiging die ons ondermijnt. Als coach help ik jou om hier helderheid in te krijgen. Samen komen we tot de kern van de problematiek, tot datgene wat maakt dat een situatie voor jou moeilijkheden oplevert. Ik help je vervolgens om deze moeilijkheden 'om te denken' naar groeikansen en help je om actief stappen tot verandering te zetten. Je kan bij mij terecht met o.a. deze thema's:

 • Ik wil beter leren omgaan met veranderingen in mijn leven.

 • Ik ben de zingeving in mijn leven wat kwijt.

 • Ik stel me vragen bij waar ik naartoe wil op bepaalde gebieden van mij leven.

 • Ik kom steeds in dezelfde conflictsituaties terecht.

 • Door bepaalde karaktertrekken, loop ik steeds vast of bots ik met anderen: perfectionisme, overbezorgdheid, willen 'pleasen', ...

 • Ik heb steeds kritiek op mezelf of heb last van een laag zelfbeeld.

Coaching_bij_levensvragen_de_omdenkpraktijk.jpg
COACHING BIJ LEVENSVRAGEN

PRAKTISCH

Er wordt doorgaans een traject op maat van jouw noden voorgesteld. Als basis gaan we daarvoor uit van van volgende modules:

 • Module 'Nieuwe inzichten': 3uur
  Je hebt reeds een goede zelfsturing maar zoek je ondersteuning om bepaalde levensvragen helder te krijgen om tot een concreet plan van aanpak te komen, dat je vervolgens zelf uitvoert.

 • Module 'Van inzicht naar realiteit': 6uur 
  Je bent op zoek naar ondersteuning om bepaalde levensvragen helder te krijgen en wil ook extra begeleid worden om deze nieuwe inzichten te integreren in je leven zodat het niet bij dromen blijft en je duurzame verandering kan realiseren.

Mocht er naar aanleiding van jouw vraag nood zijn aan een ander traject op maat van jouw wensen of aan coaching per uur, dan is dat steeds mogelijk.  

De sessies vinden plaats in mijn praktijk te Tienen, maar kunnen indien je dat wenst ook online georganiseerd worden. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

de_omdenkparktijk_tienen
jobcoaching_de_omdenkpraktijk.jpg

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques omdat je pas afgestudeerd bent, minder dan 7 jaar werkervaring hebt of omdat je de voorbije 6 jaar reeds loopbaanbegeleiding volgde bij een erkend loopbaancentrum? Dan is een individueel (loopbaan) traject iets voor jou. Je kan o.a. met deze thema's bij me terecht: 

 • Je staat aan de start van je loopbaan en je weet niet goed welke job of werkomgeving er bij je past ? 

 • Je nagelnieuw diploma geeft je toegang tot vele arbeidssectoren, maar je hebt keuzestress omdat je niet weet welke job of bedrijf je gelukkig kan maken.

 • Je afstudeerrichting is zeer specifiek en je twijfelt of een job op de bijhorende professionele markt wel iets voor je wordt.

 • Je bent niet meer de prille beginner aan de start van je loopbaan maar een nieuwe levensfase zet je aan om je professionele invulling te gaan omdenken.

 • Je ondervindt dat je vastloopt op uitstelgedrag, perfectionisme, timemanagement, conflictueus gedrag, ….

 • Je wil je sollicitatie skills verbeteren of leren netwerken.

JOBCOACHING & COACHING BIJ LOOPBAANVRAGEN
 • Je wil groeien in je loopbaan of als mens en je stelt je vragen bij thema’s als : 
  uitstelgedrag - perfectionisme - effectiviteit en timemanagement - hoog sensitiviteit - positief omgaan met veranderingen - balans werk versus privé - hoe aan de slag gaan met professionele sterktes en aandachtspunten - omgaan met werkdruk - verhogen van je zelfvertrouwen  -  conflicten en conflictueus gedrag - ...

PRAKTISCH

Een standaard module bestaat uit 4 x 1u30 (in totaal 6u coaching) en bestaat uit volgende thema's:

 • Wat is mijn loopbaanvraag?

 • Hoe ziet mijn professioneel portret eruit?

 • Wat zijn mijn energiegevers en -vreters?

 • Hoe ziet de arbeidsmarkt er uit?

 • Hoe pak ik het aan en binnen welke timing ?

Op jouw vraag kan dit uitgebreid worden met specifieke thema’s volgens jouw noden en vragen.

Mocht er naar aanleiding van jouw vraag nood zijn aan een ander traject op maat van jouw wensen of aan coaching per uur, dan is dat steeds mogelijk.  

De sessies vinden plaats in mijn praktijk te Tienen, maar kunnen indien je dat wenst ook online georganiseerd worden. 

MOOIE WOORDEN...

"In mijn eerste contact met Betty had ik aangegeven dat ik mijn professionele leven radicaal wilde omgooien, iets waar zij niet zo direct voorstander van bleek te zijn. En terecht, ik heb tijdens de coaching gaandeweg ondervonden en geleerd dat het helemaal niet nodig is een switch van 180° te moeten maken in de zoektocht naar welke professionele bezigheid bij mij zou passen, naar welke job die me energie, voldoening, rust én een doel zou kunnen geven.

En ook al kende ik mijn talenten wel, ik heb dankzij Betty’s deskundige en gerichte aanpak eindelijk ontdekt welke de talenten zijn waar ik ook effectief mee aan de slag kan en durf te gaan. Dit, samen met het bepalen en benoemen van de waarden die voor mij belangrijk zijn, heeft me een hoopvol, maar vooral ook zinvol perspectief gegeven om vol energie, vastberadenheid en geloof in mezelf, te werken aan mijn doel in mijn leven. 

Ik betwijfel of ik zonder de betrouwbare navigatie van een super loopbaancoach, ooit mijn daadwerkelijke eindbestemming zou gevonden hebben, en dus heel dankbaar dat Betty me hierbij op de juiste weg heeft geholpen!"

‘Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place’

CONTACT
bottom of page